Bönekurs

Träffarna inleds med en kort bön och presentation av avsnittets tema. Sedan ser vi tillsammans en kort video på 20 minuter, varefter vi fortsätter att samtala ungefär lika länge om det vi sett och hört. Vi avslutar med att alla ges möjlighet att dela eventuella tankar om vilka önskemål man har kring sitt böneliv inför denna kurs. Vi avslutar med bön. Cirka en timme totalt.

En sång som förenar, David Davage

Under tre kvällar kommer David Davage att utifrån Bibelns tal om lovsång adressera sju myter som är vanligt återkommande. Tillsammans får vi resonera kring hur det ser ut i våra sammanhang och låta oss utmanas av bibeltexternas tilltal. Sången berör oss alla, oavsett om vi är musiker, präster eller gudstjänstdeltagare, så varmt välkommen med din röst och dina erfarenheter i samtalet om hur lovsången kan få bli något som förenar oss.