Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Digitalt årsmöte

2 mars 2021 @ 18:30 - 21:00

Altare

Välkommen till Vasakyrkans digitala årsmöte!

Jag hoppas att Du har möjlighet att närvara digitalt den här kvällen!  Det innebär att det inte blir ett fysiskt möte i Vasakyrkans lokaler.

Det digitala mötet kommer att genomföras via Google Meet. Det innebär att de som vill vara med måste anmäla detta till bokning@vasakyrkan.com eller på telefon 0726011241. Vid anmälan behöver du uppge din mailadress och ditt mobilnummer. Vi behöver din anmälan senast 25 februari.

De som brukar få månadsbladet via email kommer att få årsmötesdokumentationen på samma sätt.

Utöver den formella kallelsen till själva årsmötet kommer också en separat inbjudan till att testa tekniken. Det tillfället planeras att ske under vecka 8.

Styrelsen kommer att kalla till ett föreningsmöte runt investeringar för ljudanläggning och ombyggnationer av övervåning så snart som det är tillåtet att träffas  fysiskt.

Vi gläder oss över att det finns en stor villighet att ge gåvor och kollekter till vår verksamhet. Behovet av ett fortsatt stort givande kommer att finnas även under 2021! Använd gärna bankgiro (760–1271) eller Swish (123 562 8714) när du ger dina kollekter.

VARMT välkommen till digitalt årsmöte!

Med vänliga hälsningar
 

Peo Einemo
Styrelsens ordförande

PS. Eftersom detta sätt är nytt för oss, att genomföra digitalt årsmöte, så tar vi gärna emot förslag och synpunkter på hur vi gör detta på bästa sätt. Skicka till ordforande@vasakyrkan.com DS

Foto/bild:Peo Einemo.

Details

Date:
2 mars 2021
Time:
18:30 - 21:00
Event Category:
Event Tags:

Venue

Google Meet

Organizer

Vasakyrkan, EFS Missionsförening i Umeå
Phone
090-77 05 17
Email
info@vasakyrkan.com
View Organizer Website