Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Medverkande: Nya och gamla seder vid begravningar. Annika Hedman från Umeå begravningsbyrå.

Inbjudare:Birgitta och Per Lanhede

Bönekurs

Träffarna inleds med en kort bön och presentation av avsnittets tema. Sedan ser vi tillsammans en kort video på 20 minuter, varefter vi fortsätter att samtala ungefär lika länge om det vi sett och hört. Vi avslutar med att alla ges möjlighet att dela eventuella tankar om vilka önskemål man har kring sitt böneliv inför denna kurs. Vi avslutar med bön. Cirka en timme totalt.

Babysång

Ledare: Kristina Sturk Steinwall

Torsdagar kl 10:00 Drop in från 9:30.

Vi sjunger en halvtimme och sedan fika kl 10:30. 20 kr per gång för fika och sång.

Välkomna!

Amigos

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Vi är en musikalverkstad som jobbar med rekvisita, scenografi, drama, sång och spel. Vi startar kl 16:30 men redan från kl 16.00 finns korv med bröd och frukt framme för barnen.

Till Amigos är alla barn som har fyllt 7 år eller mer är välkomna. Vi håller mestadels till i Vasakyrkans kafé

Till Amigos+ har sin egna lokal i källaren där vi har ett härligt tonårshäng. Till denna grupp är alla välkomna som fyllt 13 år.

För mer info maila anna@vasakyrkan.com

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Medverkande: Ord och några visor. Barbro Tjernström sjunger och berättar.

Inbjudare:  Inga-Lis och Daniel Andersson

Babysång

Ledare: Kristina Sturk Steinwall

Torsdagar kl 10:00 Drop in från 9:30.

Välkomna!

Amigos

För mer info maila anna@vasakyrkan.com

En sång som förenar, David Davage

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Under tre kvällar kommer David Davage att utifrån Bibelns tal om lovsång adressera sju myter som är vanligt återkommande. Tillsammans får vi resonera kring hur det ser ut i våra sammanhang och låta oss utmanas av bibeltexternas tilltal. Sången berör oss alla, oavsett om vi är musiker, präster eller gudstjänstdeltagare, så varmt välkommen med din röst och dina erfarenheter i samtalet om hur lovsången kan få bli något som förenar oss.

Vi ses på Vasakyrkan!

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Medverkande: Sångkväll med Kjell Tegnér och hans vänner.

Inbjudare:  Birgitta Buren och Asta Sandgren