Torsdagar kl 10:00 Drop in från 9:30.

Vi sjunger en halvtimme och sedan fika kl 10:30. 20 kr per gång för fika och sång.

Amigos

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Vi är en musikalverkstad som jobbar med rekvisita, scenografi, drama, sång och spel. Vi startar kl 16:30 men redan från kl 16.00 finns korv med bröd och frukt framme för barnen.

Till Amigos är alla barn som har fyllt 7 år eller mer är välkomna. Vi håller mestadels till i Vasakyrkans kafé

Till Amigos+ har sin egna lokal i källaren där vi har ett härligt tonårshäng. Till denna grupp är alla välkomna som fyllt 13 år.

För mer info maila anna@vasakyrkan.com

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Medverkande: Henric Bergner och Anna Duveskog medv.

Inbjudare:  Gunvor Bergner och Sonia Pettersson

Bönekurs

Träffarna inleds med en kort bön och presentation av avsnittets tema. Sedan ser vi tillsammans en kort video på 20 minuter, varefter vi fortsätter att samtala ungefär lika länge om det vi sett och hört. Vi avslutar med att alla ges möjlighet att dela eventuella tankar om vilka önskemål man har kring sitt böneliv inför denna kurs. Vi avslutar med bön. Cirka en timme totalt.

Amigos

För mer info maila anna@vasakyrkan.com

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Medverkande:"Sången i mitt liv". Sara Sandström berättar och sjunger.

Inbjudare: Sigrid Nyberg och Ingrid Öhgren

Bönekurs

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Medverkande: "Blott en dag..." Torbjörn Arvidsson ger oss glimtar ur Lina Sandells liv