Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Medverkande: Kristina Eriksson sjunger och predikar.

Inbjudare: Margit Knutsson & Ingrid Öhgren

Bönekurs

Träffarna inleds med en kort bön och presentation av avsnittets tema. Sedan ser vi tillsammans en kort video på 20 minuter, varefter vi fortsätter att samtala ungefär lika länge om det vi sett och hört. Vi avslutar med att alla ges möjlighet att dela eventuella tankar om vilka önskemål man har kring sitt böneliv inför denna kurs. Vi avslutar med bön. Cirka en timme totalt.

Torsdagar kl 10:00 Drop in från 9:30.

Vi sjunger en halvtimme och sedan fika kl 10:30. 20 kr per gång för fika och sång.

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Vi är en musikalverkstad som jobbar med rekvisita, scenografi, drama, sång och spel. Vi startar kl 16:30 men redan från kl 16.00 finns korv med bröd och frukt framme för barnen. Alla barn som har fyllt 6 år eller mer är välkomna. För de äldre barnen har vi, under samma tid, Amigos plus.

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Medverkande: Nya och gamla seder vid begravningar. Annika Hedman från Umeå begravningsbyrå.

Inbjudare:Birgitta och Per Lanhede

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Medverkande: Ord och några visor. Barbro Tjernström sjunger och berättar.

Inbjudare:  Inga-Lis och Daniel Andersson