Alpha

Vi tänkte utforska livets stora frågor! Vill du vara med?

Varje tillfälle inleds med att vi äter tillsammans för att sedan se en kort film, därefter ställer vi frågor och samtalar tillsammans i gruppen. Varje träff har ett tema, t.ex: Vad är meningen med allt? Hur ska jag kunna tro? Vem är Jesus?

Alla är välkomna men kursen är särskilt anpassad för den som inte är en van kyrkobesökare.

Kursen kommer gå på söndagar med start kl 17.30. Alla träffar sker i Vasakyrkan och kommer naturligtvis följa restriktionerna och ske på ett så smittsäkert sätt som möjligt.

Prova på eller anmälan: Om du vill kan du komma och prova vara med en gång för att ta reda på om detta är något för dig. Du kan också anmäla dig i anmälningsformuläret här nedan om du redan nu vet att du vill fortsätta komma till våra samlingar.

Första samlingen vt 2022: söndag den 20/2 kl 17.30.

Första samlingen ht 2022:

Om du har några frågor: tveka inte att höra av dig till oss!

Kontakt:
E-post: info@vasakyrkan.com
Adress: Vasagatan 12 (Vasaplan)